Klantverhalen

VDM Bouw-Aannemersbedrijf BV: VDM Bouw en Aannemersbedrijf is een veelzijdig aannemer voor uiteenlopende klussen. Zij zijn gespecialiseerd in bouw-timmerwerk en aanneming.

“OmniumDeBoekhouder heeft ons begeleid in ons proces van VOF naar BV. Tijdens een kennismiddag werd in duidelijke taal alles besproken en uitgelegd en werd goed inzichtelijk hoe het traject van VOF naar BV ging verlopen. Wij vonden dit een toevoeging op de dienst, want al onze vragen werden direct beantwoord. De samenwerking met OmniumDeBoekhouder is persoonlijk en toegankelijk, daarnaast zitten ze dicht op onze administratie.”

Bram van Dijk, mede-eigenaar VDM Bouw-Aannemersbedrijf

View On IT BV: View on IT levert totaaloplossingen in de ICT voor ZZP en MKB. View On IT houdt zich bezig met systeembeheer, het maken en hosten van websites, aanleggen en beheren van netwerken en het leveren van VOIP en mobiele telefonie oplossingen.

“Ik zie OmniumDeBoekhouder als extra medewerker. Ze gaan op in mijn bedrijf. Ze leven mee en denken mee en zijn onderdeel van mijn team. Ze zijn mijn sparring-partner op financieel gebied. Ik heb inzicht en ben altijd up-to-date. Dat geeft een veilig en betrouwbaar gevoel.”

Rob Reijm, eigenaar View on IT BV

De Omzetfabriek helpt bedrijven met blijvende commerciële groei. Als ervaren commercieel professional helpt Ernst-Jan met de commerciële koers om zo de commerciële doelstellingen waar te maken. Ernst-Jan is een zelfstandige met een BV.

“Ik ben heel blij met OmniumDeBoekhouder. Over het administratieve gedeelte van mijn bedrijf hoef ik mij geen zorgen te maken. OmniumDeBoekhouder ontzorgt mij van deze werkzaamheden. Zij attenderen mij  en geven het juiste advies. De samenwerking voelt heel vanzelfsprekend.”

Ernst-Jan Tak, eigenaar Omzetfabriek

Eetcafé RaaR is een eigentijds eetcafé met een goede kleine kaart, waar je in een gezellige, huiselijke en ongedwongen sfeer kan genieten van drankjes en menu’s.

“Voor de start van mijn onderneming was ik op zoek naar analyse en bevestiging van financiële risico’s. OmniumDeBoekhouder heeft mij duidelijke en eerlijke antwoorden gegeven. OmniumDeBoekhouder dacht mee en heeft geholpen met het opzetten van mijn administratie. Zonder een gedwongen format, is er geluisterd naar mijn wensen. Tijdens COVID was de rol van OmniumDeBoekhouder pro-actief. Zonder een afwachtende houding is er met mij meegedacht.”

Gerard van den Berg, eigenaar Eetcafé RaaR

Van der Stouwe Keuken & Interieur is het adres voor handgemaakte keukens en maatwerk interieurprojecten. 

“OmniumDeBoekhouder is een laagdrempelig en ter zake kundig administratiekantoor. Ik heb vertrouwen in het gegeven advies en begeleiding. Ik krijg altijd serieuze terugkoppeling. De samenwerking met OmniumDeBoekhouder is zoals ik het graag zie, ruimte voor ongedwongen gesprekken en deskundig wanneer ik een vraag heb.”

Kees van der Stouwe, eigenaar Van der Stouwe Keuken & Interieur