Diensten

Waarmee kunnen wij je van dienst zijn?

Boekhouding

OmniumDeBoekhouder is een ervaren en laagdrempelig administratie- en boekhoudkantoor voor ZZP’ers en MKB ondernemers. Wij verwerken de boekhouding voor jouw bedrijf van A tot Z, verzorgen je BTW aangifte en de jaarlijkse belastingaangifte. We stellen de jaarrekening op en zorgen ervoor dat je boekhouding altijd up-to-date is. Je belastingaangifte wordt op tijd en correct verstuurd.

Financiële administratie

Per kwartaal vragen wij de boekhouding bij je op. Wij verwerken deze gegevens in een boekhoudprogramma tot een juiste financiële administratie en verzorgen de aangifte omzetbelasting. Jaarlijks stellen wij de jaarrekening op. De voortgang van de onderneming wordt per kwartaal en bij de jaarrekening met je besproken zodat je een goed beeld krijgt van hoe de zaken ervoor staan.

Salarisadministratie

Salarisstroken opstellen, aangifte loonheffingen doen, jaaropgaven maken… Dit is nog maar een kleine greep uit de werkzaamheden die komen kijken bij een perfecte uitvoering van de salarisadministratie. Werkzaamheden die bovendien vragen om actuele en bijzondere kennis. Wij hebben deze kennis in huis en wij verwerken gegevens in onze professionele salarissoftware tot een correcte salarisadministratie.

Belastingen

OmniumDeBoekhouder draagt zorg voor alle belastingaangiften en adviseert je op fiscaal gebied. Bij zeer specifieke en specialistische vragen maken wij daarbij gebruik van ons netwerk met onder andere een notaris, fiscaal jurist en pensioenconsultant.

Advies en begeleiding

Wij vinden het belangrijk om je te begeleiden en te adviseren bij ingrijpende gebeurtenissen in de onderneming. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de start van een onderneming, een overname, bedrijfsopvolging, de overstap naar een andere bedrijfsvorm of pensioenvraagstukken.