Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Omnium De Boekhouder - Financiële administratie

Financiële administratie

U levert uw boekhouding aan. OmniumDeBoekhouder verwerkt deze gegevens ieder kwartaal in een boekhoudprogramma tot een juiste financiële administratie en verzorgt de aangifte omzetbelasting. Jaarlijks stelt OmniumDeBoekhouder uw jaarrekening op. De voortgang van uw onderneming wordt per kwartaal en bij de jaarrekening met u besproken zodat u een goed beeld krijgt van hoe uw zaken ervoor staan.

Omnium De Boekhouder - Salarisadministratie

Salarisadministratie

Salarisstroken opstellen, aangifte loonheffingen doen, jaaropgaven maken... Dit is nog maar een kleine greep uit de werkzaamheden die komen kijken bij een perfecte uitvoering van de salarisadministratie. Werkzaamheden die bovendien vragen om actuele en bijzondere kennis. OmniumDeBoekhouder heeft deze kennis in huis en verwerkt uw gegevens in haar professionele salarissoftware tot een correcte salarisadministratie.

Omnium De Boekhouder - Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening

OmniumDeBoekhouder draagt zorg voor alle belastingaangiften en adviseert u op fiscaal gebied. Bij zeer specifieke en specialistische vragen maakt zij daarbij gebruik van haar netwerk van fiscaal juristen.

Omnium De Boekhouder - Advies en begeleiding

Advies en begeleiding

OmniumDeBoekhouder begeleidt en adviseert haar klanten bij belangrijke gebeurtenissen in de onderneming. Dit kan bijvoorbeeld gaan om de start van uw onderneming, een overname, bedrijfsopvolging, de overstap naar een andere bedrijfsvorm of pensioenvraagstukken.