Over OmniumDeBoekhouder

Het team dat voor je klaar staat!

Jan-Willem Meijer en Erwin Tolhoek zijn de oprichters van OmniumDeBoekhouder.

In 1999 startte Jan-Willem Omnium Administraties. Tijdens en na zijn opleiding werkte hij jarenlang voor een groot accountantskantoor. Ook was hij enkele jaren verantwoordelijk voor de boekhouding van een groothandel in isolatiematerialen, totdat hij in 1999 besloot zijn eigen administratiekantoor op te richten.

Jan-Willem is gestart in Gouda. In 2003 is het administratiekantoor verhuisd naar Moordrecht.

In 2004 ging hij de samenwerking aan met Erwin Tolhoek. Erwin heeft in de beginfase een aantal langdurige projecten op interim basis gedaan. Hij was onder andere nauw betrokken bij de start en financiële inrichting van een cateringbedrijf op Schiphol en een biodieselfabriek in Eemshaven. In 2011 ging hij werken onder de naam De Boekhouder.

Vanaf 1 januari 2015 is de samenwerking tussen Jan-Willem en Erwin officieel door de start van OmniumDeBoekhouder.

Per 2018 zijn wij gevestigd in het huidige pand aan de Ambachtweg in Moordrecht.

Onze missie

De deur staat altijd open, persoonlijk contact vinden wij heel belangrijk. Door deze werkwijze kunnen wij bouwen aan een relatie, met een relatie.

Wij zijn een vertrouwd team.  Met veel deskundigheid, ervaring en plezier verzorgen wij jouw administratie.

Wij leggen je graag in duidelijke en begrijpelijke taal uit, hoe ons vak in elkaar steekt. Door de kleine samenstelling van ons team houden wij de lijnen kort en kunnen wij een persoonlijke en flexibele aanpak bieden.

Jan-Willem

Tijdens mijn opleiding werkte ik jarenlang voor een groot accountantskantoor. Ik merkte dat mijn hart bij de kleine en middelgrote bedrijven lag, vanwege het persoonlijke contact met de eigenaren van die bedrijven. Ik besloot mijn eigen administratie- kantoor op te richten. Al snel groeide het kantoor en ging ik in 2004 de samenwerking aan met Erwin. In 2015 werden we officieel partners door de oprichting van OmniumDeBoekhouder. Onze ambitie is dat wij in een fijne werkomgeving met plezier, passie en gedrevenheid samenwerken met onze klanten.

Erwin

Ik ben al sinds 2004 werkzaam bij Omnium en sinds 2015 mede-eigenaar. In de beginjaren heb ik veel ervaring opgedaan met grote klussen “op locatie”. In de praktijk leer je het meest. Op een praktische manier denk ik mee met de klant. Het persoonlijke contact met onze klanten maakt mijn werk leuk en afwisselend. Met onze visie, “wij regelen het, wij kennen je, wij helpen je”, zijn wij toekomstgericht en kunnen wij met zorg voor de klant aan de slag.

Esther

In januari 2020 ben ik begonnen bij OmniumDeBoekhouder. In datzelfde jaar heb ik mijn opleiding Bedrijfskunde, met specialisatie controlling, afgerond. Mijn ambitie is om door te groeien tot Accountant. Muziek aan op de werkvloer maakt mijn dag altijd goed. Na het werk maak ik graag een wandeling, kijk ik een spannende serie of ben ik met vrienden op stap. Een juiste balans tussen werk en vrije tijd.

Chantal

Vanaf januari 2021 ben ik werkzaam voor OmniumDeBoekhouder. Ik heb de opleiding juridisch medewerker afgerond. Mijn werkzaamheden zijn het boeken van de administratie, voorbereiden van de Inkomstenbelasting en het jaarwerk en assisteren bij de salarisadministratie. Op termijn wil ik me graag ontwikkelen tot belastingadviseur. Bij OmniumDeBoekhouder zetten we ons altijd 100% in voor elkaar, maar vooral voor de klant.