Over OmniumDeBoekhouder

Het team dat voor je klaar staat!

Jan-Willem Meijer en Erwin Tolhoek zijn de oprichters van OmniumDeBoekhouder.

In 1999 startte Jan-Willem Omnium Administraties. Tijdens en na zijn opleiding werkte hij jarenlang voor een groot accountantskantoor. Ook was hij enkele jaren verantwoordelijk voor de boekhouding van een groothandel in isolatiematerialen totdat hij in 1999 besloot zijn eigen administratiekantoor op te richten.

In 2004 ging hij de samenwerking aan met Erwin Tolhoek. Erwin heeft in de beginfase een aantal langdurige projecten op interim basis gedaan. Hij was onder andere nauw betrokken bij de start en financiële inrichting van een cateringbedrijf op Schiphol en een biodieselfabriek in Eemshaven. In 2011 ging hij werken onder de naam De Boekhouder.

Vanaf 1 januari 2015 is de samenwerking tussen Jan-Willem en Erwin officieel door de start van OmniumDeBoekhouder. In januari 2020 is ons team versterkt door Esther. Tijdens haar opleiding Bedrijfskunde heeft zij zich gericht op het gebied van controlling. Haar ambitie is om door te groeien tot Accountant. Vanaf januari 2021 is Chantal bij ons team aangesloten. Zij heeft haar opleiding juridisch medewerker afgerond en wil zich ontwikkelen tot belastingadviseur.

Gezamenlijk verzorgen Jan-Willem, Erwin, Esther en Chantal de administratie van bedrijven in het MKB. Samen staan wij voor een betrouwbare en laagdrempelige financiële dienstverlening.

Jan-Willem
Erwin
Esther
Chantal